Πληροφορίες αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλονται με την εταιρία "Πόρτα-πόρτα" των ΕΛΤΑ σε μία εργάσιμη από την ημερομηνία της παραγγελίας (Εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 15:00, δεν γίνονται αποστολές Κυριακή, και το Σάββατο έχει επιβάρυνση παρακαλώ ρωτήστε μας). Σε νησιωτικούς προορισμούς ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω καιρού. Επίσης σε απομακρυσμένους προορισμούς και εάν δεν υπάρχει κατάστημα "Πόρτα-πόρτα" ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω αποστολής με κοινό ταχυδρομείο.  

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε το κόστος αποστολής όσο πιο χαμηλά γίνεται αλλά μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα προϊόντα έχουν μεγάλο βάρος (π.χ. πατίνια περίπου 3 κιλά). Οι παραδόσεις δεν εξαρτώνται από εμάς αλλά από την εταιρία κούριερ και γίνονται μεταξύ 9:00-17:00. Εάν η εταιρία κούριερ δεν σας βρει για την παράδοση θα επιχειρήσει πάλι την επόμενη εργάσιμη.

Σε κάποια προίόντα όπως π.χ. ποδήλατα ισορροπίας ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις λόγω μεγάλου όγκου/βάρους, σε αυτή την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις Εθνικών εορτών αργιών ή απεργιών. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να κάνετε έγκαιρα τις αγορές σας λαμβάνοντας υπόψη τυχόν εορτές-αργίες.